Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar Exit

Monodramom "Ja, tata!" počinje nova sezona

Foto: arhiva Exit
28.10.2020.
u 11:48

Prošlo je više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra Exit, ali ovog petka - 30. listopada započinju svoju novu kazališnu sezonu. Otvorenje sezone pripalo je hit predstavi "Ja,tata!", monodrami u izvedbi Rakana Rushaidata.

"Predstavu i nakon devet godina koliko je prošlo od premijere posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci. Svi s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju - smijeh je zagarantiran!", poručuju iz Exita. 

U studeni ovo kazalište lazi također sa svojim velikim hitom, predstavom "Kako misliš mene nema?!"  s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra Exit  – Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem. Ova hit komedija, koja je na repertoaru u petak 6. sudenog (u 20 sati)  provest će gledatelje kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme. Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekviziti, već o društvenim i osobnim. U ovoj predstavi uz smijeh padaju sve maske (osim onih kirurških).

Dan poslije, na sceni je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi "Pluća". Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, te o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu 7. studenoga. 

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr, a zbog epidemioloških mjera koje su i smanjile broj predstava blagajna Teatra Exit  radit će samo u danima kada igraju predstave i to od  18 do 20 sati. Tih se dana ulaznice mogu kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra Exit. 

Također iz Exita poručuju kako poštuju sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije