Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez struje

Massimov koncert – Acoustic Live - 24. svibnja u kazalištu Kerempuh

massimo
arhiva VL
06.05.2010.
u 10:28

Massimo kaže da publiku očekuje paleta notnih boja i vještina - od Beatlesa i Charlieja Richa do Franka Sinatre, "Sjaja u tami" i pjesama s albuma "Sunce se ponovo rađa".

U ponedjeljak, 24. svibnja, Zagreb će ponovo uživati u glasu jednog od najzanimljivijih izvođača domaće scene. Massimo će svoj  Acustic Live koncert održati u kazalištu Kerempuh.

Tri dana rasprodane Gavelle i iznimno hvaljeni nastupi po kazalištima diljem Hrvatske pokazali su, tijekom koncertne turneje "Vještina" 2006. godine, koliko Massimu gode nastupi u manjim kazališnim dvoranama. Odnosi se to ne samo na njegov glas, nego i cjelokupni izgled na sceni, prepoznatljive pokrete dok pjeva i imidž ... Jednostavno, on je pjevač koji se svojom vještinom savršeno  uklapa u kompoziciju kazališne pozornice koja ima i tu draž da omogućuje neposredniju i intimniju interakciju s publikom. Bilo je stoga pitanje trenutka kada će se vratiti u  kazalište.

- Za mene postoji nekoliko vrsta muziciranja i svi su punopravni. Jednim od njih dočarava se sva silina elektroničke glazbe, a tu je i onaj akustični – sa što manje struje. Sva sreća pa je Eric Clapton snimio album "Unplugged", što je postao termin za svirku akustičnog tipa kakvu ćemo imati u Kerempuhu. Jer, kad god na koncertima krenemo svirati nešto tiše, zvuk se enormno popravlja i to zvuči fantastično, kaže Massimo uz kojega će na pozornici biti i 10-ak glazbenika.

Govoreći o repertoaru predstojećeg koncerta, Massimo napominje da publiku očekuje paleta notnih boja i vještina - od Beatlesa i Charlieja Richa do Franka Sinatre, "Sjaja u tami" i naravno pjesama s albuma "Sunce se ponovo rađa".

Prodaja ulaznica počinje idućeg tjedna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije