Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orašar

Mali su plesači plakali od sreće

01.12.2014., Zagreb - Baletni ansambl Carskog ruskog baleta i clanovi skole za Balet i Ritmiku iz Zagreba izveli su baletni spktakl Orasar.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Daniel Kasap/Pixsell
03.12.2014.
u 16:03

Ruski carski balet dva puta napunio Lisinski

Svaka izvedba Orašara, osobito u predbožićno vrijeme, u svakom gradu izazove pravu baletnu groznicu. Tako je bilo u nedjelju u Dubrovniku, u dvorani na Gospinu polju te u ponedjeljak u Zagrebu u velikoj dvorani Lisinskog gdje je ansambl Ruskog carskog baleta čak dva puta uzastopce izveo najpopularniju baletnu predstavu na svijetu. Uz snimku predivne baletne partiture Petra Iljiča Čajkovskog, gostujuća je trupa izvela svoju verziju baleta u kojoj je bajka o tajnovitom lutkaru Drosselmayeru smještena u stari njemački grad početkom prošlog stoljeća.

Organizator događanja, privatna agencija Event menagement, osobito je veliko uzbuđenje i radost donijela učenicima zagrebačke Škole za balet i ritmiku, koji su u bajkovitim ulogama miševa, vojnika, djevojčica, dječaka, patuljaka i anđela dobili priliku prvi se put pojaviti na velikoj pozornici u jednoj profesionalnoj produkciji uz profesionalne plesače. – Mnogi su od njih nakon predstave plakali od sreće – rekao nam je producent gostovanja Arian Shehu

>> Zaplesat će Orašara s Carskim baletom!

>> Špice kao instalacije domaćih kreativaca

Komentara 3

NE
Neba
17:40 03.12.2014.

To je i bilo za plakat...

NE
Neba
15:22 04.12.2014.

Ne znate o čem pričate dragi Rin Tin Tin, ovo je vrlo slaba, nikakva kvaliteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije