Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski bestseler

Ljubavni roman godine

osmijeh žene
VL
15.01.2016.
u 09:24

Romantična ljubavna priča bez premca vratit će vam vjeru u pravu ljubav

Za Aurelie Bredin, privlačnu vlasnicu šarmantnog pariškog restorana, dan je počeo kao i svaki drugi. Sve dok nije shvatila da se probudila u – praznom stanu. Njezin momak otišao je drugoj. Slomljena srca, Aurelie tumara pariškim ulicama i pronalazi utočište u malenoj knjižari.

U rukama joj se nađe roman Osmijeh žene nepoznatoga engleskog autora. Aurelie počne čitati knjigu i shvati kako se u romanu spominje njezin restoran i... ona! Polaskana time, ali i silno znatiželjna, pod svaku cijenu želi upoznati pisca. Jedina osoba koja ga poznaje urednik je knjige koji čini sve kako bi se uporna Parižanka našla s piscem. Ili baš i ne?

U prodaji na svim kioscima i na www.mondo.hr za 39,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije