Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODIJEVANJE U ŽENSKO

Liev Schreiber dobio ulogu na lijepe noge

24.06.2009.
u 15:21

Ulogu transtvestita "Vilme" u novoj komediji Anga Leeja "Osvajanje Woodstocka" Liev Schreiber dobio je na - izgled. Došao je na audiciju za taj film o organiziranju legendarnog rock-festivala 1969. i odmah se dopao redatelju:

- Zbilja su mu se svidjele moje noge. Kad sam ušao u njegov ured, prvo što mi rekao bilo je: "Oho, imaš zbilja lijepe noge." Odmah sam pomislio da je ta uloga moja i gotovo.

Inače, i Ang Lee i Schreiber su oženjeni ljudi s po nekoliko djece, nije to bio nikakav "casting couch". No, Schreiberu kao glumcu koji je posvećen svojoj profesiji to nije bio prvi put da se odijeva u žensko:

- Učinio sam to i jednom prije. Odmah nakon što sam završio školu. Bio sam vrlo gorljiv student glume i obavljao sam hrpu istraživanja i ovaj put sam se malo podsjetio toga. Ali nije bilo neke velike potrebe za podsjećanjem. Stavljanje na sebe ženske odjeće i ponašanje poput žene nešto je što muškarci prirođeno rade. Svi muškarci to rade, ili javno ili privatno. Ja osobno vjerujem da svi muškarci uživaju u tome.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije