Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Leteći cirkus Montyja Phytona" prvi put emitiran prije 40 godina

monthy
Foto: Arhiva VL
1/2
05.10.2009.
u 20:49

Ako u kućnoj kolekciji imate barem jednu video snimku "Pajtonovaca", ova je godišnjica odličan povod da se ponovno uvjerite kako najbolje fore ne zastarijevaju.

Obožavatelji diljem svijeta danas slave 40. obljetnicu prikazivanja prve epizode "Letećeg cirkusa Montyja Phytona" na televiziji. Iako se originalna serija na britanskom BBC-u prikazivala samo pet godina, ta osebujna mješavina teatra apsurda i nadrealističkih kolaža i danas slovi za najbolju kolekciju humorističnih skečeva u televizijskoj povijesti.

Ako u kućnoj kolekciji imate barem jednu video snimku "Pajtonovaca", ova je godišnjica odličan povod da se ponovno uvjerite kako najbolje fore ne zastarijevaju.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IK
ime korisnicko
21:29 05.10.2009.

Vecernji opet nasumicno bira slike.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:36 06.10.2009.

Ako imate vijest od tri recenice, mozda je najbolje zadnju staviti odmah uz naslov, jer tada ce je procitati i oni koji vijest ne citaju do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije