Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Leonard Cohen u Ljubljani 12. listopada u Areni Stožice

leonard cohen
željko hladika/pixell
06.09.2010.
u 14:08

Svi zaljubljenici u ovoga kanadskog velikana imaju još jednu prigodu uživati u njegovu zavodljivom bas-bariton zlatnom glasu.

Ako ste slučajno propustili veličanstven koncert Leonarda Cohena u Zagrebu u srpnju, pruža vam se nova prilika. Naime, Cohen se vraća u ovaj dio Europe, a ovoga puta nastupit će u Sloveniji. Nova dvorana Arena Stožice ugostit će legendarnog kantautora 12. listopada.

Iz njegova bogatog opusa u setlisti bi se trebali naći hitovi poput: "Dance Me To The End Of Love", "Ain't No Cure For Love", "Tower Of Song", "Bird On The Wire",  "Suzanne", "I'm Your Man", ali i mnoge druge. Cohenovi koncerti obično traju oko tri sata, podijeljeni u dva seta sa stankom između.

Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mjestima Eventima u Hrvatskoj, ili na službenim stranicama promotora Simple Eventsa.

Komentara 2

BL
Bljakonja
19:25 06.09.2010.

Bio u Areni u srpnju 2010...bilo nezaboravno... ...al\' u deželu ipak nebum išel...ionak sam se u Areni osjećal kak u Ljubljani, koliko je Kranjaca bilo... Uzgred rečeno...sramota da na Cohenu još ima 1-2 tisuće praznih stolica, a ono smeće podbuhloo iz Sarajeva od Halida Bešlića more napunit Arenu dva dana zaredom. Meni samo dokaz u kakvu okruženju živim...

KR
krilnik2
06:25 07.09.2010.

Bljakonja je napisao/la: Bio u Areni u srpnju 2010...bilo nezaboravno /*************************/ Vjerujem. Ako ikada budes imao prilike pogledaj njegov film:\"I\'m your man\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije