Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka priča

Krenuo je novi krug natječaja Ranko Marinković

'16.02.2010., Zagreb - Tomislav Sabljak rodjen je 1934. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu. Objavljuje pjesme, eseje i pripovjetke, a napisao je i nekoliko filmskih scenarija i t
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
30.03.2013.
u 12:34

Tijekom travnja 2013. godine žiri će odabrati i nagraditi najbolje priče iz 48. natječaja, koji je završio prošle subote.

Priča Salo Ivana Aralice prva je u novom, 49. natječaju za kratku priču Večernjeg lista. Time smo započeli novi nagradni ciklus koji nas uvodi u slavljeničku 2014. godinu u kojoj ćemo obilježiti pola stoljeća postojanja Večernjakove kratke priče. Selektor Večernjakove priče, koja nosi ime akademika Ranka Marinkovića, dugogodišnjeg predsjednika žirija, svih je tih godina Tomislav Sabljak.

Propozicije natječaja objavljene su na www.vecernji.hr/kratka priča, a tijekom travnja 2013. godine žiri će odabrati i nagraditi najbolje priče iz 48. natječaja, koji je završio prošle subote.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar sposaric
sposaric
10:41 07.11.2013.

Poštovani, otkako je promijenjeno oblikovanje Portala VL-a (svaka čast na izgledu!), nestali su svi komentari pod pričama, što je velika šteta. Međutim, ne razumijem zašto već nije objavljena 31. priča koja je objavljena u tiskanom izdanju od subote, 2. studenog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije