Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ridley scott

Kreće snimanje dugoočekivanog "Gladijatora 2"

IMDb
16.10.2021.
u 10:35

U nastavku kultnog filma priča će se navodno fokusirati na Luciusa, kojeg je u originalu glumio Spencer Treat Clark.

Početkom 2022. godine Ridley Scott kreće s pripremama za snimanje “Gladijatora 2”.

”Gladijator” iz 2000. s Russellom Croweom u glavnoj ulozi te je godine pokupio Oscar za najbolji film, s čime se filmska kritika uglavnom nije složila jer je ta, izuzetno plodna godina, dala niz boljih filmova kao što su “Traffic”, “Tigar i zmaj”, “Prije noći”, “Računaj na mene”, “Korak do slave”, kao i nekoliko nezaboravnih filmova s neengleskog govornog područja poput “Raspoloženi za ljubav” i “Jedan i dva”.

Strani mediji nagađaju da će se filmska priča fokusirati na Luciusa, sina Lucille koju je u “Gladijatoru” igrala Connie Nielsen. Lucius je nećak Komoda (igrao ga je Joaquin Phoenix), rimskog vođe kojeg je ubio Maximus, a “Gladijator 2” pratit će što se s Luciusom zbiva kad odraste. Inače, Luciusa je prije 21 godinu glumio Spencer Treat Clark.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije