Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Kraš i Dubrovačke ljetne igre nastavljaju uspješnu suradnju

Kultura začinjena Bajaderom, kraljicom među desertima
09. kolovoza 2017. u 13:41 95 prikaza
Kraš i Dubrovačke ljetne igre
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Treću je godinu zaredom Kraševa Bajadera podržala Dubrovačke ljetne igre, prestižnu hrvatsku kulturnu manifestaciju.

Na premijeri predstave „Gospoda Glembajevi“, u režiji i dramaturškoj prilagodbi Zlatka Svibena, koja se odvila u impozantnoj palači Umjetničke galerije Dubrovnik, festivalska je publika imala priliku uživati u čaroliji vrhunskog užitka Kraševe slastice tijekom pauze i nakon premijere. Na ugodnom druženju na after partyju, hostese su u prikladnim Bajadera haljinama na tanjurima nudile vrhunski fini nugat obogaćen bademom, pružajući time užitak za nepca okupljenim uzvanicima u predivnom ambijentu. Bajkoviti okus Bajadere savršeno se uklopio u bajkovito okruženje u kojem je premijera održana.

Svečana premijera kapitalnog dramskog djela Miroslava Krleže izazvala je mahom pozitivne reakcije festivalske publike, čemu je najviše doprinio sjajni glumački ansambl, a Kraševa se Bajadera, kraljica među desertima, kontinuiranim podržavanjem ovakvih kulturnih događanja, tako potvrdila kao neizostavan dio hrvatske kulture i tradicije.

Tvrtka Kraš partnerstvom s Dubrovačkim ljetnim igrama, koje predstavljaju vrhunac ljetne kulturne ponude u Hrvatskoj, potvrđuje kako vrhunski hrvatski proizvodi i kultura idu ruku pod ruku i nastavlja prepoznavati i podržavati značajne nacionalne projekte.

Predrag Ejdus PREDRAG EJDUS 'Glembay je poput svih tajkuna koje se ne pita za prvi milijun' Svečano otvorene 68. Dubrovačke ljetne igre Ugledni festival Uz veličanstveni vatromet otvorene 68. Dubrovačke ljetne igre Kraš Slatka proslava Otvorena preuređena Bonbonnière Kraš u Splitu
DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama