Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INmusic

Koncert legendanog Boba Dylana 7. lipnja na zagrebačkoj Šalati

Bob Dylan uskoro na zagrebačkoj alati
arhiv VL-a
05.03.2010.
u 15:59

U 2009. godini slavni je glazbenik izdao i "Christmas In The Heart" album s božićnim pjesmama humanitarnig karaktera čiji je velik dio prihoda od prodaje doniran organizaciji Feeding America.

Legendarni Bob Dylan održat će svoj prvi zagrebački koncert 7. lipnja ove godine, u organizaciji INmusic festivala. Koncert velikana svjetske glazbe održat će se na otvorenom, u intimnom prostoru zagrebačke Šalate. Nakon koncerta na stadionu u Varaždinu bit će pravi užitak doživjeti ovog majstora glazbe u manjem prostoru. Bit će to prilika kojoj obožavatelji neće odoljeti.

No, oprez, u prodaju će biti pušteno samo pet tisuća ulaznica, a datum početka prodaje još nije određen, ali znat će se ubrzo!

Nakon gotovo više od 40 godina djelovanja na glazbenoj sceni, ovaj izuzetni umjetnik i dalje je vrlo produktivan. Samo 2009. godine izdao je dva albuma. Prigodničarski "Christmas In The Heart" bio je, na iznenađenje mnogih, album s božićnim pjesmama. On je humanitarnog karaktera, a velik dio prihoda od njegove prodaje doniran je organizaciji Feeding America. "Together through life" izašao je također lani i još je jedan od dragulja iz bogate Dylanove diskografije.

Komentara 3

Avatar jura-100
jura-100
12:11 06.03.2010.

\"... u intimnom prostoru zagrebačke Šalate\" \"... u prodaju će biti pušteno samo pet tisuća ulaznica\" Tko je taj \"novinar\" koji je napisao ovakve gluposti??? INTIMNI prostor na Šalati??? INTIMNI koncert sa 5.000 gledatelja??? Ovaj pametni \"novinar\" ima stvarno osebujnoujno shvaćanje pojma \"intimno\"...

MI
mitar
19:06 05.03.2010.

Takvu legendu treba obavezno pogledati

VZ
veki_zg
19:02 06.03.2010.

@jura-100 pa kaj ti nije jasno?! bit ce \"intiman\" koncert jer bi lik realno mogao napunit arenu koja prima 22 000 ljudi, i pusteno je samo 5000 ulaznica...mislim dobro, mozda \"intiman\" nije dobra rijec jer se radi o koncertu na otvorenom,i bit ce sigurno jos barem 10 000 ljudi ispred, ali opet ne kuzim cemo odmah takve kritike, lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije