Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježenje na kino repertoaru

Kako postati Latino Lover

Kako postati Latino Lover
Foto: Promo
1/4
04.05.2017.
u 13:39

Zavodljiva komedija koja će vam otkriti sve tajne latino lovera

Nakon velikog uspjeha na američkom tržištu sa filmom Instructions not included, Eugenio Derbez (Maximo), odlučio je sa svojim sljedećim filmom napraviti još veći uspjeh te je snimio svoj prvi film na engleskom jeziku – How to be a Latin Lover.

Kako postati Latino Lover je zavodljiva komedija, puna originalnog, netipičnog humora te je film potpuno osvježenje na kino repertoaru. Eugenio Derbez se potpuno uživio u ulogu, maestralno je odradio te dokazao da je rođen za ovakve uloge.

Uz Eugenia, glavnu žensku ulogu tumači još jedna meksička filmska zvijezda, Salma Hayek u ulozi njegove sestre (Sara) dok mladog Maxima tumači njegov sin iz stvarnog života. Glumačku postavu dodatno su pojačali Raquel Welch, Kristen Bell, Rob Lowe.

Zavođenje u hrvatskim kinima počinje 4.5.2017.

Kratak sadržaj filma:

Gledaj i uči.

Naučit ću te kako da koristiš svoj tehnike zavođenja do dobiješ ono što ti želiš.”

 

 

Maximo (Eugenio Derbez), latino lover čija je životna filozofija zavođenje starijih žena, uspješno je oženjen za duplo stariju ženu. Međutim, nakon 25 godina razmaženog i dosadnog braka, Maximo se razvodi zbog mlađeg prodavača automobila. Prisiljen je napustiti vilu i useliti se k svojoj sestri (Salma Hayek) i njezinom štreberskom sinu, Hugo (Raphael Alejandro). Maximo pod svaku cijenu želi ponovno živjeti luksuznim životom te mu se prilika ukaže kada ga njegov nećak Hugo upoznaje sa Celeste (Raquel Welch), bogatom bakom svoje simpatije.

Kako bi uspio zavesti Celeste, prisiljen je ponovno upotrijebiti svoje već zamrle moći latino lovera.

Istovremeno svoj zanat latino lovera prenosi na svog nećaka te shvaća kako je puno važnija ljubav vlastite obitelji nego biti bogato oženjen latino lover.

Foto: Promo

  • Glumci: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raquel Welch, Kristen Bell, Rob Lowe

  • Režija: Ken Marino

  • Scenarij: Chris Spain, Jon Zack

  • Glazba: Craig Wedren

  • Žanr: Komedija

  • Producent: Eugenio Derbez, Ben Odell, Mike Upton

  • US distributer: Pantelion films

  • Trajanje: 115 min

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije