Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sustipanske noći

Josipa Lisac nakon spektakla u Splitu najavila još tri koncerta

Ivica Galovic/PIXSELL
16.08.2021.
u 11:20

Lisac koncertno ljeto nastavlja u Rijeci 25. kolovoza, nakon čega slijede Špancirfest u Varaždinu 29. kolovoza i koncert u Đakovu 17. rujna.

Nakon trijumfalnog nastupa u Splitu na Sustipanu, Josipa Lisac najavila je tri koncertna nastupa za kraj ljeta.

Na izuzetnu lokaciju na Sustipan Josipa se vratila nakon dugih devet godina, na pozornicu koju je i otvorila u srpnju 2012. godine. Josipin nastup tada bio je prvi uopće na manifestaciji San sustipanske noći, koja je uskoro postala i jedan od najznačajnijih glazbenih ljetnih događanja u Splitu svake sezone.

Dvosatnim nastupom Josipa je podsjetila na svoj bogati katalog klasika koji sadržava pjesme poput “Danas sam luda” koja je digla publiku na noge, kao i emotivne “Magla” ili “Gdje Dunav ljubi nebo”. Više puta tijekom koncerta pohvalila je splitsku publiku koja je mirno i s pažnjom slušala koncert.

U posebnom ambijentu Sustipana, jednog od najljepših koncertnih prostora na našoj obali, Josipa Lisac i njezin sastav još su jednom ostavili sjajan dojam. Oduševili su brojnu publiku svih generacija koja je nastup naše dive ispratila gromoglasnim pljeskom i sjedeći na dekama, što je na neki način postao i zaštitni znak Sustipanskih noći. Josipa Lisac će koncertno ljeto nastaviti u Rijeci, na Trsatskoj gradini 25. kolovoza, nakon čega slijede Špancirfest u Varaždinu 29. kolovoza i koncert u Đakovu 17. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije