Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi hit rock legendi

Jagger u novoj pjesmi o koroni: "Pucam se cjepivom, Bill Gates mi je u krvi"

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
14.04.2021.
u 16:02

Mick Jagger i Dave Grohl snimili su zajedničku pjesmu "Easy Sleazy".

Mick Jagger, frontmen Rolling Stonesa, sve je iznenadio objavom najnovije pjesme. "Easy Sleazy" zajedničko je djelo Jaggera i Davea Grohla, poznatog kao bubnjara kultne Nirvane i frontmena rock benda Foo Fighters. 

U novom hitu, ta dvojica rock legendi prolaze kroz sve najvažnije trenutke veoma neobične godine za nama, a dotiču se i karantene te brojnih teorija zavjera koje su niknule zahvaljujući pandemiji korona virusa. 

Dok Grohl "udara" po basu i bubnjevima, Jagger pjeva o tome kako je "Zemlja ravna i hladna", a "U dubokoj državi su vanzemaljci". Nije se propustio narugati ni "antivakserima" i to stihovima: "Pucam se cjepivom, Bill Gates mi je u krvi". Sprda se i s internetskom kulturom, TikTokom i beskonačnim Zoom konferencijama. 

- Htio sam s vama podijeliti ovu pjesmu koju sam napisao o izlasku iz karantene s prijeko potrebnim optimizmom - napisao je Jagger u opisu pjesme. 

A Dave Grohl opisao je kolaboraciju s Jaggerom kao "san snova" i pjesmu nazvao ovogodišnjim ljetnim hitom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije