Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Soundtrack

Ivanka i Mrle u "Kaubojima" tragom pravih vestern junaka

Kauboji
15.10.2013.
u 10:45

U izvedbi na hrvatskom izvrsna "Final Words / Zadnje riječi" bila bi sigurno i solidan domaći hit. Još nije kasno za prepjev!

U nas uglavnom stvari ne idu najbolje, ali ima situacija kada se sve tako skladno posloži da je to prava uživancija. Ne samo da je Tomislav Mršić dobro prilagodio kazališne “Kauboje” filmskom platnu, nego smo u njemu dobili i soundtrack kakav već dugo nismo čuli od domaćih glazbenika. Njegovi pretežiti autori i izvođači Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle našli su se na teritoriju za koji nismo znali da imaju toliko afiniteta, ali glavna autorska skladba “Final Words” melodijski i vokalno može stajati uz bok slavnim pjesmama countryja i americane. Bila bi još bolja bez preagresivne, neprikladne elektronske produkcije u drugom dijelu, a u izvedbi na hrvatskom bila bi sigurno i solidan domaći hit (još nije kasno!). Ostatak su zgodne “zezancije” i obrade slavnih vestern klasika u kojima naprosto briljira Ivana Rushaidat (“End Of The World”).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije