Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROCK FESTIVALI

Iron Maiden, System Of A Down i Linkin Park na Nova Rocku

linkin park (1)
Ana Manzin
22.04.2011.
u 10:46

Osim njih, nastupit će i Thirty Seconds To Mars, Volbeat, Korn, Motorhead, Wolfmother, The Darkness, In Flames, Pendulum, 3 Doors Down, Guano Apes i mnogi drugi

Veliki rock-festival, najveći u Austriji, već sedmi put održavat će se na dobro poznatom mjestu Nickelsdorf na Pannonia Fieldsu nedaleko od Beča od 11. do 13. lipnja.

Ovogodišnji su headlineri festivala Iron Maiden, System Of A Down i Linkin Park. Osim njih, nastupit će i Thirty Seconds To Mars, Volbeat, Korn, Motorhead, Wolfmother, The Darkness, In Flames, Pendulum, 3 Doors Down, Guano Apes i mnogi drugi.

Festival osim svirke najvećih svjetskih bendova nudi i velik broj popratnih sadržaja kao što su bungee-jumping, hrana, piće po pristupačnim cijenama, različite karaoke i pozornice “guitar hero” te lunapark. U cijenu festivalske karte uračunato je trodnevno kampiranje. Održavanje sanitarnog čvora na zavidnoj je razini tako da se zbog toga ne morate zamarati.

Festivalske ulaznice, koje uključuju i kampiranje, mogu se kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 136,50 eura.
 
Moguće je kupiti i VIP-pakete, a jednodnevne će ulaznice biti moguće kupiti jedino uoči samog festivala, i to samo ako ne bude rasprodan.

Više informacija potražite na NovaRock.at.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije