Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES

"Interface" u koreografiji Snježane Abramović Milković u MSU

interface
02.06.2011.
u 13:04

"Interface" je četvrta cjelovečernja koreografija Snježane Abramović Milković, velika ansambl predstava za osam plesača

Predstava "Interface" u koreografiji Snježane Abramović Milković bit će izvedena u sklopu Showcasea hrvatske plesne scene u Muzeju suvremene umjetnost 10. lipnja u 22 sata.

Koreografkinja organizira plesni materijal kao niz naoko nepovezanih susreta, koincidencija i interakcija, koje, slučajno ili ne, formiraju događaje u našim životima.  Plesni materijal kreiran je preuzimanjem i stilizacijom načina kretanja likova iz kompjutorskih igara. Na taj način plesači oblikuju nove tjelesne identitete, iako u konačnici ne slijede razvoj tih likova. 

"Interface" je četvrta cjelovečernja koreografija Snježane Abramović Milković, velika ansambl predstava za osam plesača. Plešu: Sara Barbieri, Petra Chelfi, Darija Doždor, Elvis Hodžić, Zrinka Lukčec, Aleksandra Mišić, Martina Nevistić i Ognjen Vučinić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije