Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilica

Humanitarna izložba studenata ALU za Biljanu Smolčić

Biljana Smolčić
arhiva
19.10.2012.
u 13:25

Radovi se prodaju po simboličnim cijenama. Treba imati na umu da će neki od umjetnika koji pomažu u budućnosti možda biti zvučna imena domaće likovne scene

Studenti Likovne akademije u Zagrebu pomažu oboljeloj studentici Biljani Smolčić koja zbog galopirajućeg tumora hipofize mora otići na skupu operaciju u Njemačku. Studenti Likovne akademije donirat će radove kako bi joj pomogli, a humanitarna izložba održava se u Greti (Ilica 92) u petak 19. i subotu 20. listopada. Radovi se prodaju po simboličnim cijenama. Treba imati na umu da će neki od umjetnika koji pomažu možda biti  zvučna imena domaće likovne scene. Operacija je u njemačkom gradu Erlangenu dogovorena za 31. listopada, što znači da je ostalo malo vremena za prikupljanje novca.

Dobro se dobrim vraća, poručuju studenti pa tko može i želi pomoći, a nije u mogućnosti doći na izložbu, donaciju može uplatiti i na 2340009 - 3103713338, PBZ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije