Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radnička galerija

Goran Trbuljak u potrazi za monografijom

'Goran Trbuljak; snimio Bablfotograf, kako sam sebe kao fotografa naziva književnik Pero Kvaesic, 2013.'
''
04.10.2013.
u 22:09

U minucioznoj analizi mnogih procesa koji vode mogućoj monografiji, fascinantna je razrada mogućih rezultata koja vodi intrigantnom izlošku

Nakon duže pauze legenda hrvatskog konceptualizma Goran Trbuljak iznova je na sceni. Dio je aktualnog festivala \"Ekstravagantna tijela: ekstravagantne godine\" udruge Kontejner u Klovićevim dvorima. A u srijedu 9. listopada u Radničkoj mu se galeriji otvara samostalna izložba koja pokazuje kako završava ideja umjetnika o vlastitoj monografiji. U minucioznoj analizi mnogih procesa koji vode mogućoj monografiji, fascinantna je razrada mogućih rezultata koja vodi intrigantnom izlošku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije