Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao pisac

Glumac Bogdan Diklić predstavlja knjigu "O glumi bez glume"

bogdan diklić
arhviska slika
07.05.2010.
u 14:44

Ugledni kazališni i filmski glumac Bogdan Diklić rođen u Bjelovaru u svom rodnom gradu u subotu 8. svibnja u 20 sati predstavlja knjigu "O glumi bez glume". Predstavljanje knjige dio je programa kazališnog festivala Bok festa.

Proslavljeni kazališni i filmski glumac Bogdan Diklić, koji je većinu karijere proveo u Beogradu, u subotu 8. svibnja u 20 sati predstavit će svoju prvu knjigu u rodnom Bjelovaru. U Domu kulture u sklopu kazališnog festivala Bok fest Diklić će predstaviti svoj knjižni prvijenac koji je objavila naklada Jesenski i Turk. U publici bi se trebali naći brojni poznati kazališni umjetnici kao što su Milena Dravić, Bora Todorović, Dragan Nikolić, Mustafa Nadarević, Paolo Magelli...

Majstor glumačkog minimalizma Diklić knjigu je napisao na nagovor prijatelja i kolege Gorana Navojca koji je pokretač i voditelj bjelovarskog Bok festa. Prve kazališne korake Diklić je i imao baš na sceni bjelovarskog Doma kulture i to u Sofoklovoj "Antigoni" i to 1971. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije