Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toleranca

Gibonni promovirao svoj novi album i izvan Hrvatske

gibonni
ustuopio Dallas records
31.03.2010.
u 10:08

Prošli tjedan u RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji Gibonni je novinarima i gostima predstavio svoj novi album „Toleranca“ na potpuno drukčijoj promociji u opuštenoj atmosferi.

Prošli tjedan u RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji Gibonni je novinarima i gostima predstavio svoj novi album „Toleranca“ na potpuno drukčijoj promociji u opuštenoj atmosferi.

Bez velikih uvodnih riječi i predstavljanja, Gibonni je pozdravio prisutne te im se posebno zahvalio, ne zato što će pisati o njegovu albumu, nego zato što su već o njemu pisali i govorili.

- Danas smo se okupili da bismo se upoznali, pa vas molim da se opustite. Poslije, kada ćemo biti u studiju, čak i ako netko slučajno stane na neku žicu, sada mu odmah kažem - nema panike, objasnio je Gibonni narav slovenskog okupljanja i dodao:

- Kad smo predstavljali ideju promocije, ovdje u RSL-u, gdje je album „Toleranca“ djelomično i sniman, zapravo smo vam htjeli pokazati kako je za nas protekao ovaj kreativan proces, bez ikakvih efekata, gdje je bila bitna samo glazba.

Druženje se nastavilo u studiju, gdje je Gibonni, okružen svojim glazbenicima i novinarima odsvirao tri pjesme sa svog novog albuma. Počeo je s aktualnim singlom „Žeđam“, nastavio sa „Slavim ove dane što si tu“, a završio pjesmom „Toleranca“. Tijekom zadnje pjesme Gibonni se okušao i kao snimatelj, kada je neočekivano uzeo kameru jednog od prisutinih kamermana.

Uskoro će Gibonnijevi obožavatelji i uživo moći uživati u izvedbama ovog vrsnog glazbenika. Kao što je već najavljeno, Gibonni će u travnju, pod pokroviteljstvom T-Mobilea, započeti koncertnu turneju tijekom koje će održati sedam koncerata u šest gradova. Turneja započinje 9. travnja u Bjelovaru, a nastavlja se u Osijeku (17.travnja.), Zagrebu (22. i 23. travnja.), Umagu (1.svibnja.), Zadru (8.svibnja.) te Varaždinu (15. svibnja). Ulaznice za koncerte moći će se kupiti u odabranim T-Centrima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije