Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE JE PODNIJETI

Etta James: Išibat ću Beyonce po stražnjici!

05.02.2009.
u 21:50

Beyonce Knowles mnoge je zapanjila izvedbom pjesme “At Last” koju je otpjevala i na inauguraciji Baracka Obame, ali ne i legendarnu Ettu James čija se izvedba te pjesme smatra najboljom. Etta je izjavila da ne može podnijeti Beyonce te joj je zaprijetila da će je išibati po stražnjici. Naravno, popljuvala je i njenu izvedbu.

71-godišnja pjevačica sve je to izjavila na svom nedavnom koncertu u Seattleu pri čemu je napala i samog predsjednika SAD-a.

- Vi znate tko vam je predsjednik, zar ne? Znate, onaj s velikim ušima? Čekaj malo, on nije moj predsjednik, možda je vaš, ali moj nije. Znate onu ženu koja mu je pjevala moju pjesmu – išibat ću je po stražnjici – bila je oštra Etta.

- Velika Beyonce. Ne mogu podnijeti Beyonce! Nije imala što raditi ondje i pjevati moju pjesmu koju ja pjevam oduvijek – dodala je.

Nije baš lijepo za čuti budući da je Beyonce glumila slavnu pjevačicu u biografskom filmu “Cadillac Records”. Čak su se zajedno pojavile i na premijeri filma, ali prijateljstvo očito nije potrajalo.

(K.B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije