Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdavaštvo

Dopunjena Nives Celzijus dijeli izdavača s Aralicom

drpić
arhivska fotografija
29.12.2009.
u 18:05

Danas na kioske Tiska i Slobodne Dalmacije dolazi novo, dopunjeno izdanje “Gole istine”, koju objavljuju reklamna agencija Premier Media i zagrebačka nakladnička kuća Znanje.

Ako ste mislili da je “Gola istina” Nives Celzijus koja je lani ostala bez Kiklopa završena priča, grdno ste se prevarili. Danas na kioske Tiska i Slobodne Dalmacije dolazi novo, dopunjeno izdanje “Gole istine” koju objavljuju reklamna agencija Premier Media i zagrebačka nakladnička kuća Znanje koja je nedavno najavila veliki povratak na hrvatsko tržište knjigama.

Dopunjena “Gola istina” donosi novo poglavlje unoseći novo svjetlo na cijelu priču koje bi moglo uzdrmati estradnu javnost. Tu je i predgovor don Anđelka Kaćunka, a cijelo je novo izdanje uvod u novu, još intrigantniju knjigu koju bi mogli objaviti vrlo skoro - kaže nam urednik knjige Branko Matijašević iz Znanja.

Autobiografska knjiga Nives Celzijus koja je, prema tvrdnjama Premier Medije, u Hrvatskoj prodana u 50.000 primjeraka, a nakon objave u Srbiji i Crnoj Gori u čak 100.000 primjeraka, tek je prva knjiga u provokativnoj biblioteci “Celebrities” koju su pokrenuli Znanje i Premier Media. Riječ je o biblioteci koja računa na hrvatsko, ali i bivše jugoslavensko tržište, no čiji su sljedeći naslovi još dobro čuvana poslovna tajna. Očito će biti na tragu štiva Nives Celzijus koje je najviše zainteresiralo srednjoškolsku populaciju, ali se našlo i u hrvatskim knjižnicama.

I dok Premier Media tvrdi da je Nives Celzijus uz glumca Gorana Višnjića jedina naša inozemna celebrity zvijezda, čudi što se u ovoj izdavačkoj priči našla i ugledna izdavačka kuća Znanje koja je ovih dana obnovila neke od biblioteka koje su zlatnim slovima upisane u povijest hrvatskog izdavaštva. Prije svega je tu biblioteka HIT koju je desetljećima vodio Zlatko Crnković.

Znanje je na Interliberu predstavilo i novi opsežni roman akademika i nekadašnjeg visokopozicioniranog političara Ivana Aralice “Život nastanjen sjenama”, te krimić akademika Pavla Pavličića “Žive igračke”. Za sljedeću godinu najavljeni su i mnogi drugi, ambiciozno zamišljeni naslovi, kako bi se Znanje vratilo na put stare slave koja je okrnjena brojnim donedavnim sudskim tužbama s autorima i uredničkom i poslovnom pasivnošću te minusima na računu.

No, Nives Celzijus ne razmišlja o društvu akademika u kojem se našla, nego pregovara o vlastitom šou programu u Njemačkoj i zajedničkom projektu s Bildom. A i za nastavak “Gole istine” navodno su zainteresirani i strani izdavači, pa ćemo u duhu vremena Nives Celzijus možda uskoro nazvati i jednom od najprevođenijih hrvatskih književnica.

Komentara 2

JA
jankoprekobrda
18:17 29.12.2009.

Kad smo kod dopunjavanja, imam i j nesto da dopunim Nives, kada gdije i kako nije za novinare i javnost.

IN
insekticid
22:35 29.12.2009.

pizdin dim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije