Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preporuka

Domaći filmovi koje možete gledati na HBO GO

01.08.2019.
u 12:26

U mnoštvu domaćih filmova koje možete pogledati na HBO GO-u želimo izdvojiti premijeru nagrađivane komedije „Comic Sans“, redatelja Nevia Marasovića s Jankom Popovićem Volarićem u glavnoj ulozi, kao i psihološki horor „Egzorcizam“, redatelja Dalibora Matanića.

Film redatelja Nevia Marasovića „Comic Sans“ o uspješnom grafičkom dizajneru Alanu Despotu (Janko Popović Volarić), koji nakon uzaludnog pokušaja da obnovi propalu vezu sa svojom djevojkom (Nataša Janjić), doživljava emocionalni slom. Na nagovor svoje zabrinute majke (Alma Prica) odlazi na otok Vis sa svojim otuđenim i ekscentričnim ocem (Zlatko Burić) kako bi organizirao pogreb pokojne tete. Ondje sreće svoju drugu bivšu djevojku (Inti Šraj) i njezina zaručnika (Miha Rodman). Nove situacije i okolnosti pomažu Alanu sagledati svoj život iz nove perspektive. „Comic Sans“ je dostupan odmah putem online video streaming usluge HBO GO.

1/4

Redatelj Dalibor Matanić u filmu „Egzorcizam“ u središte priče stavlja mladu djevojku, Mašu Artuković, koju je navodno zaposjeo Sotona i čije pogoršano stanje rezultira dolaskom Viktora Supila, svećenika koji će nad njom izvesti obred egzorcizma. Obred će se izvoditi u prisutnosti Mašine sestre Vere, poznate psihijatrice Sofije i nenajavljene ekipe TV reportera koji žele prikazati egzorcizam kao kontroverzan i opasan ritual kojemu nema mjesta u modernoj katoličkoj crkvi. Podrum sestara Artuković postaje ratna zona u kojoj na površinu isplivaju mračne tajne i prošlost likova. Dok Sotona jača i hrani se njihovom bijedom i pogreškama, protagonisti moraju duboko uroniti u sebe kako bi pronašli dovoljno snage i prosvjetljenja da se napokon suoče s njim. U glavni ulogama su Nika Ivančić, Helena Minić Matanić, Janko Popović Volarić, Senka Bulić, Lana Gojak.  Film „Egzorcizam“ možete gledati odmah putem HBO GO usluge.

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije