Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik interes

Dodatne ulaznice za koncert Dream Theatera u Areni Zagreb

DSQ/WENN/PIXSELL
23.05.2024.
u 12:49

Pioniri progresivnog metala i dobitnici nagrade Grammy Dream Theater u Areni će puna tri sata svirati svoje klasike i omiljene pjesme iz kataloga. Europska dionica turneje posjetit će 23 grada, započinje 20. listopada i traje do 24. studenog, a Zagreb je jedini grad u regiji u kojem nastupaju 29. listopada

Dream Theater stiže u Arenu Zagreb 29. listopada u sklopu svjetske turneje povodom 40. obljetnice rada, a zbog velikog zanimanja publike u prodaju su stavljene i dodatne ulaznice ispred pozornice, Front of Stage Early Entry, s kojima poklonici mogu ući prije ostalih i doći tik ispred pozornice.

Pioniri progresivnog metala i dobitnici nagrade Grammy Dream Theater u Areni će puna tri sata svirati svoje klasike i omiljene pjesme iz kataloga. Europska dionica turneje posjetit će 23 grada, započinje 20. listopada i traje do 24. studenog, a Zagreb je jedini grad u regiji u kojem nastupaju.

“40th Anniversary Tour 2024 – 2025” turneja obilježit će i povratak originalnog bubnjara Mikea Portonoya koji se bendu vratio nakon 13 godina odsustva. U Zagreb tako dolazi zlatna postava benda koji u svom DTHQ studiju upravo priprema 16. studijski album i prvi s Portnoyem nakon 2009. godine.

“Ova turneja bit će vrlo posebna za sve nas. Svaki će koncert zasigurno biti ispunjen iščekivanjem i emocijama. Jedva čekamo ponovno zajedno stati na pozornicu i započeti ovu povijesnu proslavu 40 godina sa svima ove jeseni.

Ovo je tek početak, a u nadolazećim mjesecima imat ćemo još mnogo uzbudljivih vijesti o Dream Theateru”, najavili su članovi grupe. Predstavnici prog-metala Dream Theater imali su tri nominacije za nagradu Grammy, osvojili su Grammy 2022. u kategoriji najbolje metal-izvedbe za “The Alien” i do sada prodali oko 15 milijuna ploča diljem svijeta.

Njihov drugi album “Images and Words” iz 1992. uvršten je na popis magazina Rolling Stone među 100 najboljih metal-albuma svih vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije