Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radionica

Dante Spinotti s mladim filmašima na Libertas Film Festivalu

spinotti
arhiva VL
09.06.2010.
u 10:42

Radionica je namijenjena mladim direktorima fotografije (do 35 godina) , a prijaviti se mogu na e-mail DSsession@libertasfilmfestival.com

U sklopu Libertas Film Festivala u Dubrovniku svi mladi filmaši mogu od 2. do 4. srpnja sudjelovati u vrhunskoj radionici. Master Class Session s Danteom Spinottijem, koji je u svojoj bogatoj karijeri radio filmove kao što su Narnia 3, L.A. Confidential, Public Enemies, Heat, Insider, X-Men: The Last Stand, The Last of the Mohicans i mnoge druge, organizira se u suradnji s Nest productionsom iz Italije, a sufinancira je Hrvatski audiovizualni centar.

Ideja Sessiona je upoznavanje s načinom rada i umjetničkom praksom jednog od najeminentnijih suvremenih direktora fotografije, ali i povezivanje s mladim filmašima i snimateljima s područja Mediterana. Radionica je namijenjena mladim filmašima do 35 godina, s već stečenim profesionalnim iskustvom. Naglasak je na stavljen mlade direktore fotografije iz Hrvatske i ostalih mediteranskih zemalja, te naravno iz regije.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail DSsession@libertasfilmfestival.com. Treba poslati svoje osobne podatke i broj telefona, životopis i link za showreel (od najviše dvije minute u MPEG2 formatu).

Prijave su otvorene do 18. lipnja,  a odabrani polaznici biti će obaviješteni do 21. lipnja.

Više informacija potražite na www.libertasfilmfestival.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije