Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarna nesreća

Cate Blanchett motornom pilom si ozlijedila glavu

Foto: Christoph Soeder/DPA/PIXSELL
05.06.2020.
u 11:43

Cate Blanchett ozlijedila je glavu dok je rukovala motornom pilom, otkrila je u podcastu bivšoj australskoj premijerki Juliji GIllard.

Slavna glumica Cate Blanchett imala je bizarnu nesreću. Rukovala je motornom pilom u svom domu u istočnom Sussexu i porezala se po glavi. 

Otkrila je to u podcastu sa Juliom Gillard, bivšom australskom premijerkom. 

- Dobro sam. Imala sam nezgodu s motornom pilom, što zvuči jako, jako uzbudljivo, ali nije. Osim male porezotine ne glavi, dobro sam - rekla je Blanchett koju posljednjih dana gledamo u ulozi konzervativne aktivistkinje u HBO seriji "Gospođa Amerika"

- Moraš biti oprezna s tom pilom. Imaš slavnu glavu - rekla joj je Gillard. 

Blanchett je u podcastu ispričala i kako se nosi s karantenom u Velikoj Britaniji gdje živi s mužem Andrewom Uptonom i njihovih troje djece. Trenutno pomaže najstarijem sinu da položi maturu i kod kuće školuje najmlađu petogodišnju kćer. 

Njen idući film bit će triler "Nightmare Alley" u kojem će glumiti s Bradleyjem Cooperom, Willemom Dafoeom i Toni Collette. 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crna.rupa
12:18 05.06.2020.

Ne koristiti motornu pilu za šišanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije