Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Budući fotografi ovjekovječili iskustva iz Portugala

Doživljaje, poslove i iskustva stečena za boravka u Portugalu u sklopu ERASMUS projekta mobilnosti budući su fotografi zabilježili prekrasnim fotografijama i razglednicama mjesta koja su obišli
17. travnja 2015. u 11:45 0 komentara 3 prikaza
fotografi
Foto: Vedran Balen

"Fotografija na tragu EU priča", naziv je izložbe 15 učenika brodske Industrijsko-obrtničke škole te Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova otvorene u Slavonskom Brodu. Doživljaje, poslove i iskustva stečena za boravka u Portugalu u sklopu ERASMUS projekta mobilnosti budući su fotografi zabilježili prekrasnim fotografijama i razglednicama mjesta koja su obišli.

Boraveći na stručnoj praksi, oni su proširili svoja znanja i vještine, stekli samopouzdanje u radu i komunikaciji i povećali  svoje jezične kompetencije. Partneri u realizaciji projekta bili su Zajednica tehničke kulture i Foto klub Brod, u kojima će nadareni srednjoškolci nastaviti svoj rad.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.