Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beach Fossils

Newyorška petorka priredila jako dobar koncert u Močvari

Beach Fossils
Foto: Dora Krajnović
1/2
11.09.2017.
u 19:26

Beach Fossils s vremenom su prerasli u pravi bend, što se vidi i u nastupu

Jako dobar koncert sinoć su u zagrebačkoj Močvari priredili Beach Fossils, newyorški indie rock band koji je nekima poznat i po ulozi u nedavnoj HBO-ovoj seriji Vinil.

Petorka predvođena frontmenom Dustinom Payseurom većinom je svirala pjesme s posljednjeg albuma Somersault, ali našlo se tu i ranijih stvari kao što je Daydream. Iako je prvotno u vrijeme pokretanja 2009. godina bila riječ o svojevrsnom proširenom Payseurovom solo-projektu, Beach Fossils s vremenom su prerasli u pravi bend, što se vidi i u nastupu.

Sinoć su u solidno popunjenoj Močvari jako dobro komunicirali i s publikom, atmosfera je bila odlična i gotovo intimna, a tijekom jedinog bisa bendu se na pozornici pridružio i jedan naizgled prilično alkoholizirani član predgrupe, engleskog benda Nervous Conditions, za zajedničku obradu Oasisovog Wonderwalla.

Zbog pomalo muljastog zvuka diskretne dream pop/jangle pop/surf rock nijanse sa studijskih albuma nisu došle do izražaja koliko su možda mogle, no to je normalno u ovom kontekstu, a i sve je nadoknađeno odličnom usviranošću i energijom benda na sceni i općenito atmosferom. Sve u svemu, jako dobar koncert.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije