Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šta me snađe

Anđelka iz 'Andrije i Anđelke' sa zanimljivom monodramom stiže u Zagreb

Foto: PROMO
1/5
24.04.2018.
u 13:39

Predstava u kazalištu Luda kuća igra 26.travnja 2018. u 20:00 sati, a u svibnju predstavu možete pogledati 11. svibnja i 24. svibnja 2018.

Popularna glumica, Anđelka Prpić, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije "Andrija i Anđelka", koja je stekla veliku popularnost diljem regije, dolazi u Zagreb, točnije u kazalište Luda kuća.

Tamo će nastupiti u dugo očekivanoj monodrami „Šta me snađe“, u kojoj genijalna Anđelka glumi čak 12 likova, a dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.

„Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina . Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem "da" izazovu.“  Iza ove fenomenalne monodrame stoji produkcija Dragoslava Ganea Pecikoze,  koji tvrdi da je ovaj projekt kombinacija televizijske i kazališne predstave, uvjeren u Anđelkin talent i popularnost.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra trideset dvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu… sobu. Nema sumnje da se nećete nasmijati i uživati u predstavi koja u Ludoj kući igra 26.travnja 2018. u 20:00 sati, a u svibnju predstavu možete pogledati 11. svibnja i 24. svibnja 2018.

Ulaznice možete kupiti u kazalištu Luda kuća, Zvonimirova 63, radnim danom od 15:00 - 20:00 sati  i na ulaznice.hr.

Komentara 1

WE
westsouth
16:21 24.04.2018.

zgodnaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije