Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

2Cellos na koncertu Eltona Johna osvojili publiku, imaju i novi spot!

Saša Bjelanović
Foto: Goran Stanzl
1/2
14.11.2011.
u 15:13

Elton John je između ostalog poručio roditeljima Luke i Stjepana da trebaju biti ponosni na svoje sinove i posvetio im pjesmu:"Don’t Let The Sun Go Down On Me“.

Poznati violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati kao svjetska atrakcija 2Cellos, prošlog su vikenda bili na korak do kuće. Svirali su, naime, na velikom koncertu Eltona Johna u Ljubljani i  oduševili  publiku u slovenskoj Areni Stožice.

Njihov nastup počeo je prije nego što je Elton John izašao na pozornicu.  Naš popularni dvojac izveo je četiri pjesme s uspješnog albuma prvijenca 2Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser (Sony Classical/Menart): Smooth Criminal, Welcome To The Jungle, With Or Without You i Smells Like Teen Spirit. Nakon njih scenu je preuzeo veliki britanski glazbenik koji je na trosatnom koncertu između ostalog poručio roditeljima Luke i Stjepana da trebaju biti ponosni na svoje sinove i posvetio im pjesmu: "Don’t Let The Sun Go Down On Me“.

Luka i Stjepan nakon koncerta zahvalili su slovenskoj publici na toplom prijmu i potpori. Obojica su rekla da im je taj nastup značio mnogo.  Luka se publici obratio i na slovenskom jeziku, a to ni ne čudi jer ipak je vezan i za Sloveniju s obzirom na to da mu je majka iz Maribora. 2Cellos solo nastupom odnedavno otvaraju koncerte Eltona Johna na turneji i to zahvaljujući potpisivanju ugovora s Rocket Music Entertainmentom, menadžmentom Eltona Johna. S Eltonom su na turneji od lipnja ove godine i s njim na koncertu sviraju većinu repertoara. Ovih su dana na novim pozornicama s Eltonom, a nakon ove turneje više će biti posvećeni solo koncertima i promociji albuma.

Zagreb s nestrpljenjem očekuje njihov veliki predbožićni koncert – 21. prosinca sviraju u  KD Vatroslava Lisinskog. U međuvremenu, pogledajte novi spot za pjesmu Smells Like Teen Spirit kojeg su upravo snimili.

Ključne riječi

Komentara 6

CA
CastrumFF
16:52 14.11.2011.

Da Lukina majka je Slovenka , rođen je u Mariboru, gdje je i počeo svoje glasbeno izobraževanje a nastavio u Zagrebu.

AN
Andreeejjj
19:57 14.11.2011.

Luka je živio u Mariboru do svoje

AN
Andreeejjj
20:00 14.11.2011.

Luka je živio u Mariboru do svoje 16 godina, gdje je i počeo svirati. Majka mu slovenka a tata dubrovčanin. Poslije je otišao u iz Maribora u školu u Zagreb, itd, itd. Bravo dečki, odlični ste i svaka vam častst i Luki i Stjepanu iz Pule!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije