Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekretnine

Kuća u kojoj je umrla Marilyn Monroe prodaje se za 3,6 mil. $

Monroe (1)
Arhiva VL
27.07.2010.
u 08:00

Smještena u predgrađu Brentwood, ova jednokatnica sagrađena je 1929. u španjolskom stilu, a ima četiri spavaće sobe, tri kupaonice i otvoreni bazen. Imanje je glumica kupila 1962. za 90.000 dolara.

Za 3,6 milijuna dolara prodaje se luksuzna kuća u Los Angelesu u kojoj je prije 48 godina umrla Marilyn Monroe. Smještena u predgrađu Brentwood, ova jednokatnica sagrađena je 1929. u španjolskom stilu, a ima četiri spavaće sobe, tri kupaonice i otvoreni bazen. Imanje je glumica kupila 1962. za 90.000 dolara. Ondje je živjela šest mjeseci, a onda je nađena mrtva u jednoj od spavaćih soba.

Prodavatelji kažu da kuća nudi privatnost, ali je blizu svim potrebnim sadržajima. Sadašnji vlasnik nije dozvolio novinarima da dođu na imanje. S obzirom na veliku potražnju za uspomenama na ovu hollywoodsku zvijezdu nije čudno da se kuća prodaje za tako veliku cijenu. Čak je i grobno mjesto koje se nalazi pokraj njezina na groblju Westwood Village Memorial Park prodano za nevjerojatnih 4,6 milijuna dolara.

Marilyn Monroe umrla je 5. kolovoza 1962. u dobi od 36 godina. Njezina je smrt okarakterizirana kao "vjerojatno samoubojstvo”, ali nikad nisu odbačene mogućnosti slučajnog predoziranja pa čak i ubojstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?