Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, majstore

NBA prvak Stephen Curry poslao je svoj dres za Draženov muzej!

Dražen Petrović
Foto: Twitter
24.06.2015.
u 20:34

– Bit će mi čast da vidim svoj dres u Draženovu muzeju – rekao je nedavno Stephen Curry

Stephen Curry ove je sezone dokazao da je veliki igrač, na krilima njegovih sjajnih igara Golden State osvojio je NBA ligu. On je proglašen MVP igračem prvog dijela sezone, a sada je dokazao da je i veliki čovjek. U trenucima slavlja nije zaboravio na svoje obećanje i Biserki Petrović, majci košarkaškog Mozarta Dražena, poslao je svoj dres.

– Bit će mi čast da vidim svoj dres u Draženovu muzeju – rekao je nedavno Stephen Curry, a sada je pokazao da stoji iza svojih riječi.

A ova priča zapravo je započela prije 23 godine. Stephen Curry imao je četiri godine kad ga je Biserka Petrović čuvala na All Star vikendu u Orlandu. Njegov otac Dell Curry, također sjajan košarkaš, sudjelovao je na tricaškom natjecanju zajedno s našim Draženom. Natjecanje na kraju nisu osvojili ni Curry, ni Petrović već treću godinu zaredom Craig Hodges iz Chicago Bullsa.

No, on to nije zaboravio i sjetio se početka priče baš sada kada je sâm na vrhuncu. Pokazao je da je velik košarkaš i još bolja osoba. Svaka čast, majstore!

>>Ratnik Curry: Još se sjeća očeva nadmetanja s Petrovićem u gađanju trica

Komentara 7

LO
lopine
21:12 24.06.2015.

Thank you Mr Curry ..........Dražen će živjeti vječno.....

ZA
zambezi
22:39 24.06.2015.

Dosad mi taj Curry nije bio simpa,al ovom gestom za naseg najveceg kosarkasa ,me kupio.

DA
Djeca_Arbata
23:43 24.06.2015.

Andrija Bogut...naš čovjek iz Australije...na radu u Golden State Warriorsima...osvojio NBA ligu..."slučajno" kako bi rekli neki...hoće li biti neka reportaža o njemu?...ili se to mora preskočiti po direktivi?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije