Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije u Srbiji:

Neki Hrvati su nas podcjenjivali, a onda su ih zvezdaš i partizanovac ponizili

Jan Vesely
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.09.2015.
u 15:20

– Pokazalo se da poraz Šahovničara od Gruzije nije bio slučajnost – naveo je Žurnal.

Mediji u Srbiji prenijeli su vijest o teškom porazu Hrvatske protiv Češke u osmini finala Eurobasketa. Navode kako su hrvatski igrači najavljivali da će se u četvrtfinalu susresti sa Srbijom te da su neki, poput oca Darija Šarića, podcjenjivali njihovu reprezentaciju.

– Predrag Šarić je izjavio kako srpska momčad nije ništa kvalitetnija od Hrvatske – navodi Blic i citira izjavu Šarićeva oca:

– Imaju tog Teodosića, imaju tog malog Bjelicu koji ima iskustva, ali ovo drugo... Ipak naši igrači igraju u velikim klubovima, pa mi imamo i tri NBA igrača!

Blic se na to nadovezao konstatacijom kako su Hrvatsku ponizili zvezdaš i partizanovac pritom misleći na Jana Veselyja, bivšeg igrača Partizana i Blakea Schilba, nekadašnjeg košarkaša Crvene Zvezde.

– Česi su odigrali mnogo borbenije, s više energije i poslali su Hrvate kući – piše B92, a i RTS-ov izvještaj je u sličnom tonu:

– Češka je silovito došla do četvrtfinala Europskog prvenstva nakon što je demolirala Hrvatsku. 

A Žurnal se prisjetio i poraza Hrvatske u susretu s Gruzijom.

– Pokazalo se da poraz Šahovničara od Gruzije nije bio slučajnost. Vesely i Schilb zgromili su Hrvate i čekaju Srbiju u četvrtfinalu – raduju se unaprijed u Žurnalu, no najprije i Srbija mora pobijediti Finsku.

>>Katastrofa Hrvatske, Česi nas razbili u osmini finala Eurobasketa

>>Perasović: Moj mandat je završen, a preuzimam krivnju za poraz

>>Simon: Ovo mi je najgori dan u karijeri! Ukić: Svi smo jednako krivi

Komentara 135

SN
sa-nja
16:22 13.09.2015.

A sto je najgore, onaj kamiondzija iz Sibenika, Predrag Saric, otac Darija, je Srbin po nacionalnosti. I zena mu Srpkinja i to iz Srbije. Al' se covjek nalupao jucer u Jutarnjem, ko "maksim po diviziji". Otreznjenje u vidu Jana Veselogog je brzo stiglo. Mora Dario jos puno graha popapati da bi bio veliki kosarkas poput Drazena, Tonija ili legende stare generacije Nikole Plecasa!

SE
sexan
15:32 13.09.2015.

ja nigde ne vidim da je i jedan casopis u Srbiji napisao naziv 'SAHOVNICARE' novinari prave tenziju bez ikakvog povoda

PA
pan-am
15:31 13.09.2015.

Srbi su nas u sportu pretekli opće gledano !!!Ako netko misli drugačije slobodno nek mi otvori oči!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije