Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženska košarka

Mazić: Španjolke su za nas neki drugi svijet...

Mirna Mazić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
18.06.2015.
u 14:40

'Iva Borović je ugodno iznenađenje. U šuterskoj je formi i nadam se da će tako nastaviti u sljedećim utakmicama.'

Košarkašice Hrvatske utakmicom protiv Španjolske u Györu (20.30 sati) otvaraju drugi krug na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

- Mislim da će to biti sigurno najteža utakmica do sada. Ipak su one srebrne sa Svjetskog prvenstva i već godinama u samom vrhu svjetske košarke. Mi ćemo se probati što bolje pripremiti i pružiti što veći otpor. Međutim, one prave utakmice koje nas mogu odvesti u četvrtfinale jesu protiv Litve i Slovačke i na njih ćemo se više fokusirati - rekla je Mirna Mazić, krilni centar naše reprezentacije.

Kako je u Györu?

- Prvi grad u kojem smo bili, Szombathely, malen je i nije se imalo što vidjeti, ali je zato Györ druga priča. Nismo ga još imale priliku razgledati, ali smo čule da je predivan pa ćemo prvom prilikom skoknuti do centra - istaknula je Mirna, koja je u turskom prvenstvu s Kayserijem izgubila finale doigravanja.

>> Perasović u hrvatsku reprezentaciju pozvao Duju Dukana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije