Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK CIBONA:

Ivici Zupcu podmirili smo sve obveze, kašnjenje plaće nije razlog raskida

Ivica Zubac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
07.01.2016.
u 14:48

'Njegova želja za raskidom ugovora je temeljena na navodnom nezadovoljstvu statusom u momčadi i minutažom, iako je imao veliku minutažu i bio najbolji igrač.'

Cibona je iznenađena željom igrača Ivice Zubca za raskidom ugovora. Kao igrač Cibone imao je sve uvjete kao i ostali mladi perspektivni igrači u krugu prve momčadi i omladinskog pogona. Stoji tako u početku priopćenja najtrofejnijeg hrvatskog košarkaškog kluba.

Nastavak priopćenja prenosimo u cijelosti:

"Njegova želja za raskidom ugovora je temeljena na navodnom nezadovoljstvu statusom u momčadi i minutažom, iako je imao veliku minutažu i bio najbolji igrač na utakmicama protiv Energie Rovinari i Tajfuna. Smatramo da svojom reakcijom pokazuje izrazito nepoštivanje kolega, mlađih i starijih, koji se borbenošću i zalaganjem na terenu bore za svoju minutažu.

Dovesti u pitanje rad trenera koji su ga trenirali prije i sadašnjeg trenera koji slavi pobjede u šest od zadnjih sedam utakmica je bespredmetno, jer je očigledan napredak svih mladih igrača u klubu kako na poziciji centra, tako i na ostalim pozicijama. 

Također, iznenađeni smo i postupkom KK Cedevita, koja na ovakav način želi destabilizirati naš klub te vrbuje naše mlade igrače i nagovara da se na bilo koje načine riješe ugovornih obveza i prijeđu u njihove redove. Ivica Zubac je treći mladi talentirani igrač koji je nagovoren za prelazak iz Cibone. Htjeli bi još za kraj navesti da su sve financijske obveze prema igraču na današnji dan u potpunosti podmirene pa je ovakvo ponašanje igrača neprihvatljivo za klub."

>> Ivica Zubac prešao u Cedevitu odmah nakon odlaska iz Cibone!

Komentara 28

ŠU
šušnjar
15:12 07.01.2016.

Cedevita se ponaša kao predator.Nikad nećete biti ono što je Cibona.Veberu i Mamiću sramite .

GV
golub Vaso
16:30 07.01.2016.

Ratni profiter T. je naučio krasti, pa po tom principu i dalje djeluje. Da ima morala i poštenja platio bi odštetu i onda uzao igrača.

PA
pappmisi
18:28 07.01.2016.

Odlican potez Cedevite , I. Zubac je veoma nadaren centar i treba igrati sto vise jakih utakmica , a jos bolji potez bi bio da L. Zorica uvale Ciboni i Cibona bi dobro prosla a Cedevita jos bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije