Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KK CIBONA:
Povratak na članak

Ivici Zupcu podmirili smo sve obveze, kašnjenje plaće nije razlog raskida

'Njegova želja za raskidom ugovora je temeljena na navodnom nezadovoljstvu statusom u momčadi i minutažom, iako je imao veliku minutažu i bio najbolji igrač.'

Komentari 28

GV
golub Vaso
16:30 07.01.2016.

Ratni profiter T. je naučio krasti, pa po tom principu i dalje djeluje. Da ima morala i poštenja platio bi odštetu i onda uzao igrača.

VL
ŠU
šušnjar
15:12 07.01.2016.

Cedevita se ponaša kao predator.Nikad nećete biti ono što je Cibona.Veberu i Mamiću sramite .

VL
PA
pappmisi
18:28 07.01.2016.

Odlican potez Cedevite , I. Zubac je veoma nadaren centar i treba igrati sto vise jakih utakmica , a jos bolji potez bi bio da L. Zorica uvale Ciboni i Cibona bi dobro prosla a Cedevita jos bolje.

VL
Avatar comandante
comandante
16:54 07.01.2016.

genijalci- ako ste podmirili sve obaveze,na sud sa njim i nema problema, ali mislim da baš i niste! ako imate imalo morala podnesite ostavke umjesto što pišete ovakva sramotna prioćenja

VL
VE
vecernji55
20:23 07.01.2016.

Danas se igra za pare, zato vise nema igraca poput Drazena (ni blizu) i zato je i gledanost lige "odlicna", jer ne igraju oni koji znaju, nego oni sto imaju para i trce za jos vise.

VL
IT
i-tomic
07:03 08.01.2016.

Primjer je samo kod mog rođaka, odbili ste ga kao životinju. Srami ti se, to kod vas ne postoji. Dražen Tomić je upisan u povijest ali u Njemačkoj nema veze on je čovjek a ne životinja kao vi.

VL
DU
Deleted user
16:42 07.01.2016.

Links ,ti bašna svakom članku o Ciboni pljuješ po Aci !? Ne moraš ga voljeti,ali moraš biti objektivan.On je među najzaslužnijima što Cibona nije ugašena i što je opstala i on nije vlasnik kluba niti bogataš kao Tadeski da iz svoga džepa izbaci pat stotina tisuća eura kada zatreba!Ti očito imaš privatni problem sa Acom.Ili ti je nategao ženu,ili ti je dao otkaz,a to nije razlog da stalno pljucaš po Ciboni.Cibona ima odličan podmladak,bolji od Cedevite ,znači da dabro rade,ali Cedevita ima lovu i vrbuje te igrače da potpišu za njih!Kojega je to mladog igrača stvorila Cedevita u toj vrhunskoj školi i nba uvjetima kako oni propagiraju?Koliko se to razvio Mazalin koji je bio najveći talent svoga godišta?Ukrali Arapovića jer Franji pofalilo love,sada Zupca,prije njega Musu,još prije njega doveli Nurkića,itd.Cibona i sad ima odlična 3 mlada centra jer stvara igrače a ti pljuckaj i dalje! Cibona će za 2- 3 sezone biti na financijkoj razini sa Crdevitom jer ima kvalitetnu upravu kojoj treba vremena da posloži stvari,a da sam ja Acu sada bih izjurio i mlađeg Zupca pa neka ide za bratom u Cedrevitu na razvijanje!

VL
Avatar links
links
16:10 07.01.2016.

sramotno pripoćenje nakon amaterskih pogrešaka u vodjenju kluba, obaveze ste podmirili NAKON što je podnio zahtjev jer da je plaćen, kao i Kuridža i Mavra nebi mogli napustiti klub... skupili ste starce i poluigrače umjesto da razvijate mlade koji igraju samo slučajno jer nemate igrača na tim pozicijama...zašto Rozić i panjŠiriščević igraju prije Slavice, zašto Žižić stariji iako je bio odličan igrač prije Zupca.... sramite se, umjesto pisanja lažljivih priopćenja posvetite se radu i plaćajte igrače pa vam nitko neće otići, i ne krivite Cedevitu jer su oni samo uzeli ponudjeno, da nisu oni netko drugi bi.... sramite se... navijač Cibone, nekada slavnog, velikog kluba

VL
JS
John_Smith
16:07 07.01.2016.

huljski od Cedevite. I do sad je imao solidnu minutažu za mladog igrača, a kako je otišao Kuriđa sad bi imao još i više. Minute i neisplaćena plaća nije razlog, to je samo isprika, pravi razlog je nešto drugo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.