Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upravo izašlo

Novi triler Leea Childa u novom kolu Biblioteke dostupne svima

Naslovnica novog romana Leea Childea
arhiv Znanje
03.05.2013.
u 14:59

Nastavljen je i serijal Prvi čovjek Rima, australske spisateljice Colleen McCullough, kojeg hrvatski čitatelji poznaju (i vole) prvenstveno zbog romana Ptice umiru pjevajući

Novo, 36. kolo popularne biblioteke Knjiga dostupna svima (KDS) izdavačke kuće Znanje posebno će razveseliti ljubitelje trilera koje očekuju novi naslov iz ciklusa o Jacku Reacheru, svjetski poznatog i nagrađivanog autora Lee Childa.

U novom trileru imena Odredište pakao Leea Childa, bivši bojnik vojne policije koji luta Amerikom, Jack Reacher, ponovno se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Ipak, igrom slučajnosti, jedino je on bio u stanju spriječiti složen i smrtonosan plan koji su zločinci naumili.

Uz to u ovom su kolu objavljeni i:  triler Zločin u židovskoj četvrti argentinskog pisca Ernesta Malloa, i fantastičan roman s primjesama drame i trilera Tigrovi za crvena vremena. Fanove ljubavnog romana razveselit će prekrasna ljubavna priča Cvijeće u oluji autorice Laure Kinsale. Nastavljen je, drugom knjigom,  i serijal Prvi čovjek Rima.  Put slave nastavak je čudesne sage o možda najintrigantnijem razdoblju povijesti i univerzalna priča o ljudskoj pohlepi, hrabrosti i ljubavi, iz pera australske spisateljice  Colleen McCullough, kojeg hrvatski čitatelji poznaju (i vole) prvenstveno zbog romana Ptice umiru pjevajući, te još nekoliko njenih radova o Australiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije