Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična promocija

Boris Veličan i prijatelji glumeći Otvoreno predstavljuju knjigu

Boris Veličan
arhiva VL
29.10.2011.
u 14:47

Raskošan program počinje po prvi puta uživo emisijom “Pritvoreno”. Vodit će je: : Kloverka, a gosti su: Raskrinka Cvitešić (Zrinka Cvitešić), Dušan Bućan (Dušan Bućan), don Tomislav Fiket (Tomislav Fiket), Bratoljub Hodoje (Boris Veličan)

Putopisac Boris Veličan, stalni suradnik Večernjeg lista, svoju novi knjigu promovira na sasvim drugačiji način. Umjesto uobičajene govorancija na temu nove knjige, on će zajedno sa svojim prijateljima parodirao  HTV-ovu emijsiju Otvoreno. Promocija knjige Doma je lijepo, ali svuda je najljepše zakazana je za srijedu 2. studenoga, u 20 sati u kinu Europa.

Raskošan program, kako ga najavljuje Boris,  počinje po prvi puta uživo emisijom “Pritvoreno”. Vodit će je Kloverka, a gosti su:  Raskrinka Cvitešić (Zrinka Cvitešić), Dušan Bućan (Dušan Bućan), don Tomislav Fiket (Tomislav Fiket), Bratoljub Hodoje (Boris Veličan). Ne propustte

Komentara 1

MA
mare0801
06:12 03.11.2011.

pročitala sam sve što je do sada napisao, s \"odavde do tralala\" sam udavila sve svoje prijatelje,i ona mi je najbolja,Veličan mi je puno jači prozi,nego u ovim tv preseravanjima.Njegova duhovitost je zanimljivija kada je intimna,onako sam sam sobom uu bespućima,nego ovo što gledamo na tv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije