Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uštedite i do 70%

Kuponi s popustima za proljetne hobije i rekreaciju

Kuponi
26.04.2016.
u 10:44

Iskoristite atraktivne popuste i uživajte u proljeću i omiljnim hobijima

Za sve članove kluba Moj Večernji pripremili smo čak 16 kupona s vrijednim popustima kod naših partnera: Pikabooshop, Vrtni centar Flora, World class Westin, Ana's Sensual fitness, Body factory trening studio, XXL fitnes i aerobic centar, Adriatiq hotel Zora, Hotel Jadran te Terme Selce.

Iskoristite priliku i uz ove atraktivne kupone uštedite i do 70%.

Pronađite sve za uređenje vašeg vrta:

  • Kraftmate 186-dijelni sel alata u koferu u Pikabooshopu – uz popust od čak 65% ovaj alat umjesto 1999 kuna može biti vaš već od 649 kuna. Alat je smješten u koferu s teleskopskom ručkom i kotačićima. Napravljen je od kvalitetnog materijala chrome-vanadium legure s ergonomskim drškama te se sastoji od 4 odjeljka. Popust vrijedi do isteka zaliha.
     
  • Fleksibilno vrtno crijevo u Pikabooshopu uz popust od 68% može biti vaše već od 99 kuna. Sadrži raspršivač te dolazi u raznim dimenzijama.
     
  • Pelargonije FI 9 u vrtnom centru Flora u Zagrebus popustom od 30% uljepšat će svaki balkon. Kupon vrijedi od: 22.4.2016 do 14.5.2016 ili do isteka zalihe.
     
  • Na sobno bilje u vrtnom centru Flora u Zagrebu  iskoristite popust od 30%. Kupon vrijedi od: 22.4.2016 do 14.5.2016 ili do isteka zalihe.
     
  • Iskoristite 30% popusta na presadnice povrća u vrtnom centru Flora u Zagrebu. Ovisno o sezoni, u ponudi možete naći rajčicu, papriku, čili, krastavac, salatu, brokulu, kelj, kupus, luk i mnoge druge vrste povrća.
     
  • Zaljubite se u vašu okućnicu uz Kaloopy – kalup za izradu pločnika u Pikabooshopu. Kalup je dimenzija 45x45x5cm te predstavlja najbolje rješenje za uređenje eksterijera i okućnica.

Za pomoć u vašem domu u Pikabooshopu smo vam pripremili:

  • Blender nutri one koji će vaš život ispuniti vitaminima i hranjivim tvarima u svakom trenutku. Okvirna visina njegove baze je 31,5 cm s malim posudama. Popust od čak 60% vrijedi do isteka zaliha.
     
  •  Profesionalni blender mix – Pioneerhome je snažan mikser za kućnu i komercijalnu upotrebu. Snage 1500W i rotacije od 30000 okretaja/min, pogodan je za sve vrste namirnica, a s njim dolazi i garancija od 3 godine. Popust od čak 68% vrijedi do isteka zaliha.

Uz zdravu prehranu bitno je i redovito vježbanje, stoga smo vam pripremili:

  • Iskoristite čak 50% popusta u WORLD CLASS WESTINU na fitness, bazen i saune. Kupon vrijedi za maksimalno dvije osobe. Jedna osoba može jednom iskoristiti kupon.
     
  • U Ana's Sensual fitness studiju iskoristite 20% popusta. Ovaj jedinstveni fitness studio specijalizirana je za tjelovježbu žena te je oaza mira i klub za sve pripadnice nježnijeg spola. Popust vrijedi do 22.6.2016.
     
  • U trening studiu Body Factory čeka vas 50% popusta na komplet mršavljenja. My Best Body je program mršavljenja u mini grupama za rekreativce uz koji se uspješno tope masnoće i oblikuje figura kao natjecatelji u fitnesu. Popust vrijedi do 22.6.2016. godine.
     
  • Trening studio Body Factory pripremio je i 50% popusta na individualni trening. Trening vodi Željka Tepeš, vrhunska sportašica te višestruka državna prvakinja u body buildingu i fitnesu. Popust vrijedi do 22.6.2016. godine.
     
  • XXL fitnes i aerobic centar donosi vam 20% popusta na mjesečnu i godišnju članarinu te neograničeno korištenje. Popust je iskoristiv do 31.5.2016. godine.

Odmorite se i uživajte uz naše popuste na programe putovanja:

  • Terme Selce donosi vam 30% popusta na program „Korak bliže zdravlju“ koji uključuje noćenje s doručkom i uključenom boravišnom pristojbom po osobi (vikend otvoreno), specijalistički sistematski pregled fizijatra, dijagnostički ultrazvuk mišića, tetiva i zglobova, preporuke specijalista i analizu sastava tijela.
     
  • Adriatiq Hotel Zora donosi 30% popusta na smještaj za dvije osobe od 2.5. do 25.5.2016. Adriatiq hotel Zora u Primoštenu nudi svojim gostima smještaj u Comfort*** i Premier club****  sobama.  U cijenu boravka uključeno je korištenje zatvorenog bazena s grijanom morskom vodom, saune i fitnessa. Jedan kupon vrijedi za maksimalno 2 osobe. Popust je moguće ostvariti na recepciji hotela uz predočenje kupona i nije ga moguće kombinirati s drugim akcijskim popustima. Smještaj je potrebno rezervirati unaprijed telefonom ili putem e-maila.
     
  • Hotel Jadran*** osigurao je za sve pretplatnike Večernjaka 30% popusta na 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi sa pogledom na more bez balkona + polupansion za 2 osobe. U cijenu su uključena 2 polupansiona za 2 osobe, GRATIS pizza po osobi u pizzeriji Bukaleta, piće dobrodošlice, korištenje fitnessa, parking te GRATIS 1 sat tenisa. Moguće je izvršiti rezervaciju do 6 noćenja po istim uvjetima. Rezervacija je obavezna.

Iskoristite ove atraktivne popuste i uživajte u proljeću i vašim omiljenim hobijima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?