Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Režirao Igor Barberić

Predstavljen mjuzikl Mamma Mia!

Mamma Mia
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
08.06.2015.
u 23:38

Puno smo radili, i mislim da smo to dobro napravili. Vjerujem da će se svidjeti publici - kazao je Barberić.

Ansambl kazališta Komedija predstavio je u ponedjeljak u klubu Pepermint  dugoočekivani mjuzikl Mamma Mia!, čija će se svečana premijera održati 18.  lipnja. Riječ je o mjuziklu na glazbu i tekst Abbe, a režiju i koreografiju  potpisuje Igor Barberić. 

- Ovo je već dobro poznati mjuzikl, u kojem je  složena forma, a mi smo trebali napraviti prepjeve pjesama uz koje smo svi odrastali. Puno smo radili, i mislim da smo to dobro napravili. Vjerujem da će se svidjeti publici - kazao je Barberić.

>>Kad mu se i ne plati, 
ansambl mora raditi

Komentara 1

SA
Sale7
07:51 09.06.2015.

Svaki dan neki novi tipfeler na večernjaku. I to u naslovu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije