Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA NOVA Uspješne tvrtke znaju kako zadržati kupce i fanove

Kalendari 2009.

27.12.2008.
u 18:07

U bogatoj ponudi kalendara za 2009., golišave mlade ljepotice nadmašila je Sarah Palin, republikanska kandidatkinja na proteklim izborima u SAD-u. Gubitnica na političkoj sceni pretvorila se u pobjednicu na „kalendarskoj sceni“ jer se njezin „Hockey mom“ po cijeni od 15.95 dolara našao na drugom mjestu najprodavanijih na Amazonu. Već naslovnica sa slikom nasmiješene „Barakude“ s puškom okačenom o rame, obećava „uzbudljvih“ 12 mjeseci s političarkom snimljenom u divljini Aljaske.

No, mnogima su ipak draži kalendari s kojih vam se smiješe seksi dame ili sportaši. Glasoviti Pirellijev kalendar ne treba posebno predstavljati pa ćemo navesti samo da je za 2009. odabrano sedam krasotica, ovjekovječenih u mističnoj prirodi Bocvane. Posebnu poslasticu predstavlja novi Vogueov kalendar sa senzacionalnim fotografijama 12 ljepotica u seksi pin-up izdanju – od kaubojki, zečica do francuskih sobarica, koje je snimio Terry Richardson.

Slavna Annie Leibovitz potpisuje fotografije Lavazzina kalendara, gdje Ellettra Rossellini predstavlja simbole Italije – od rimske vučice do špageta. Seksi mama Jessica Alba nova je Campari djevojka, na kalendaru tiskanom u ograničenoj nakladi od 9999 primjeraka. Još uvijek zanosna 35-godišnja Eva Herzigova krasi ekskluzivni kalendar modnog časopisa Marie Claire. Elegantne slike seksi Eve snimio je slavni dizajner Karl Lagerfeld. Na kraju – nešto za ženske oči. Beckham je na novom kalendaru u prvi plan stavio tetovaže, a portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo je obožavateljice obradovao mišićima.




Ključne riječi

Želite prijaviti greške?