Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.10.2013. u 23:21

S pitanjem što je Vidošević znao ili vidio sada će se pozabaviti Bajić i nakon nekog vremena obznaniti što je spoznao.

Je li moguće da vam netko pred nosom krade milijune, da u vaše ime sklapa fiktivne ugovore, da to traje punih šest godina, da se pokradena cifra popela na 32 milijuna kuna, a da vi o tome nemate pojma, niti ste išta posumnjali?!

U slučaju Nadana Vidoševića, takoreći vječnog predsjednika HGK – jeste. Predstojnica njegova Ureda Zdenka Peternel, tvrde zagrebački tužitelji, činila je upravo to. Vidošević nije vidio što mu radi najbliža suradnica, ili je bio toliko zaokupljen sobom i vlastitim probitkom, da je zanemario brigu za budžet Komore.

No, s pitanjem što je Vidošević znao ili vidio sada će se pozabaviti Bajić i nakon nekog vremena obznaniti što je spoznao.

Ta organizacija zapošljava oko 600 ljudi, stanuje u raskošnim zgradama na atraktivnim lokacijama, ima svoja predstavništva u inozemstvu, zbirku umjetnina koju sami procjenjuju na 12 milijuna kuna, ukupnu imovinu vrijednu oko 350 milijuna kuna, ali nema rezultata njihova rada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije