Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.04.2010. u 12:00

Sada znamo što je barba Luka radio u Japanu. Rasplakao je žabu.

Luka Bebić pohvalio se da je u Japanu sročio haiku pjesmu koja se svima svidjela: „Zmija gleda žabu, žaba plače, jadna žaba.“ Sada znamo što je barba Luka radio u Japanu. Rasplakao je žabu.

Veprovi pred hotelom, a direktora zabrinjavaju novinari

Robert Betić, direktor hotela Bellevue na Malom Lošinju, morao se ispričati svojim gostima nakon što su ih uplašile divlje svinje koje šeću uz samo more. Betić nije stao na isprikama, već je, piše Novi list, o svemu izvijestio turističku zajednicu i gradonačelnika te izrazio nadu da će se poduzeti hitne mjere kako bi se, među ostalim, spriječila negativna medijska kampanja. Umjesto što ganjaju novinare, na Lošinju trebaju uzeti puške i loviti veprove. Ili se mogu preorijentirati na lovački turizam.

Oliver u Sydneyu – tko to može platit

Oliver Dragojević, nakon spektakularnog nastupa pred polupraznim Royal Albert Hallom u Londonu, ne skriva da se sada nada nastupu u znamenitoj sydneyskoj Operi. Još samo da pronađe dovoljno bogatog sponzora i da se smire islandski vulkani pa organizacija još jedne ekskurzije za nove hrvatske bogataše može početi. Onih tisuću i pol nesretnika koji nisu iz Zagreba mogli poletjeti u London jedva čeka novu priliku za pokazivanje.

Mesić lobira da premijerka hitno posjeti Gadafija

Stjepan Mesić, doživotni bivši, sastao se s premijerkom Kosor u Banskim dvorima. Premda se nagađalo da je došao posredovati u sporu Josipović – Kosor, pravi razlog posjeta bio je lobiranje, i to za libijskog vođu Gadafija. Mesić je zamjerio što “‘ni do danas nije došlo” do posjeta premijerke Libiji, a što je on kao bivši predsjednik odavno dogovorio. Ugledni libijski lobist iz Grškovićeve ulice izrazio je nadu da će se susret s predstavnicima Libije uskoro ostvariti iako je program premijerke vrlo opterećen. Kosor možda i nema vremena, ali zato Luka Bebić već tri dana nigdje nije otputovao. Kovčezi su već spremni.

Komentara 11

PE
peljar
11:57 25.04.2010.

Bebić po običaju nema pojma. Haiku je konjiževna poetska forma sastavljena od tri stiha. Prvi stih ima pet slogova, drugi sedam, a treći ponovo pet. Dakle, ne može biti riječ o haiku poeziji. To je nova literarna forma koju će književna teorija zabilježiti kao Bebićev književni sindrom.

MA
marelica
14:29 22.04.2010.

I umjesto da rasplače žabu neka razveseli Gadafija.

KU
kumajela
14:01 22.04.2010.

Ludilo, brale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?