Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Pavičić Vukičević

Tri zastupnika našeg kluba dali su potpise Tomislavu Karamarku

Pavičić Vukičević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.12.2015.
u 23:57

– To su potpisi dvaju izabranih zastupnika s naših lista, a priključila nam se, kako bismo osnovali klub, Ermina Lekaj Prljaskaj – kazala je.

Potpredsjednica stranke Bandić Milan 365 Jelena Pavičić Vukičević u Dnevniku 3 HRT-a potvrdila je da su tri člana njihova saborskog kluba dali potpise za mandatara Domoljubnoj koaliciji i Mostu.

– To su potpisi dvaju izabranih zastupnika s naših lista i priključila nam se, kako bismo osnovali klub, Ermina Lekaj Prljaskaj – kazala je Jelena Pavičić Vukičević te dodala da su svoj potpis dali nositelju Domoljubne koalicije Tomislavu Karamarku. 

Nije željela otkriti jesu li ranije ili tek danas odlučili dati potporu Karamarku.  – Gospodin Karamarko zajedno s Domoljubnom koalicijom i svim onim drugim strankama koje su u toj koaliciji okupljene zapravo je relativni pobjednik ovih izbora – kazala je Pavičić Vukičević te izrazila žaljenje što Ustav ne propisuje da "onaj tko dobije najviše mandata na izborima" ima priliku prvi sastaviti vladu. 

>>'Masakriralo nas se. Nazivalo fašistima i komunjarama. A mi se samo držimo principa'

>>Tomislav Karamarko na Facebooku: Gotovo je!

Komentara 83

UK
uvik.kontra
03:17 23.12.2015.

Evo da ce se obustavit istraga o Bandicevom i Mamicevom kriminalu!?

MA
Machak
01:31 23.12.2015.

Prljeskaj će dobiti sljastičarnu

MA
Machak
01:24 23.12.2015.

"Nitko ne može istjerati socijaldemokraciju iz mene" veli vrli gradonačelnik. Misli da se je ovime zašitio od progona... A gledao sam ovu dotičnu na TV večeras....jbt...mierdas ostaju mierdas. Samo nemojte se nadati da dotični n eće u Remetinec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije