Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije mjesec dana

Švaljek s Petrovom razgovarala o mjestu premijerke: Otklonila sam tu mogućnost

Sandra Švaljek
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.12.2015.
u 09:17

"Otklonila sam tu mogućnost, prije svega zato što smatram da čovjek s tom ambicijom mora proći kampanju, učlaniti se u političku stranku ili biti dio nezavisne liste", kazala je Švaljek

Ekonomistica Sandra Švaljek u Novom danu N1 televizije otkrila je da je odbila ponudu Mosta za mjesto premijerke. 

– Činjenica je da sam s g. Petrovom razgovarala na tu temu prije mjesec dana, što je prije prilično vremena. Otklonila sam tu mogućnost, prije svega zato što smatram da čovjek s tom ambicijom mora proći kampanju, učlaniti se u političku stranku ili biti dio nezavisne liste. S obzirom na to da to nisam napravila, otklonila sam tu mogućnost, jer nisam htjela upasti sa strane. To je nešto što slabi poziciju predsjednika vlade – kazala je Švaljek te dodala kako bi to moglo otežati posao mandataru Vlade Tihomiru Oreškoviću

– Pitanje je koliko je Orešković bio u kontaktu s HDZ-om, jer on je njihov kandidat, koliko je integriran u HDZ i je li sudjelovao u izradi programa o kojem mi malo znamo, jer nismo ga vidjeli, treba vidjeti i kakvu će podršku imati – kazala je Švaljek.

>>Leko će glasati za Reinera kao predsjednika Sabora: Nije dobro sudjelovati u gubitničkoj poziciji

>>Zastupnik Mosta najavio sjednicu Sabora i prve poteze većine: Neće ova bitka biti laka

Komentara 31

DR
drugPlenky
09:41 28.12.2015.

Sad kad ti je propalo praviš se važna zašto to nisi rekla prije deset dana

IV
Ivopetokraka
09:43 28.12.2015.

Komunisti su pokušavali staviti svog kandidata, ali nije prošlo.

IV
Ivopetokraka
09:42 28.12.2015.

Jeli pitala Bandica, pusta li je Mikan Ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije