Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'puzajući državni udar'

HDZ odgovorio Milanoviću: Vladu ne zanima rješavanje problema, već samo fotelje i privilegije

14.05.2015., Veliko Trgovisce - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ispred rodne kuce Franje Tudjmana polozio je vijenac i zapalio svijecu povodom 93. obljetnice rodjenja prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice.   Phot
Foto: Pixsell
1/2
12.12.2015.
u 16:25

"Ne zanima ih rješavanje problema i reforme, već samo vlastite fotelje i privilegije"

Zoran Milanović cijeli tjedan pokušava izvesti puzajući državni udar, optužio je danas HDZ šefa SDP-a zbog njegovih izjava nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a.

- Očekivano da je antireformski SDP odbio prijedlog Mosta, jer Zoran Milanović cijeli tjedan pokušava izvesti puzajući državni udar - na silu formirati saborsku većinu i svim sredstvima onemogućiti pobjedničke reformske snage da formiraju novu Vladu. Milanovićevu tehničku Vladu ne zabrinjavaju najave o znatnom padu gospodarskih aktivnosti u 2016. godini, ne zanima ih rješavanje problema i reforme, već samo vlastite fotelje i privilegije - poručio je HDZ u priopćenju.

Podsjetimo, glavni odbor SDP-a danas je odbacio mogućnost tripartitne vlade s HDZ-om i Mostom. Šef SDP-a Zoran Milanović poručio je da SDP ne može surađivati s HDZ-om kakav je danas, ali i da je SDP-ovo odbijanje HDZ-a samo odbijanje HDZ-a, a nikako odbijanje Mosta.

- Nama je Most prihvatljiv, želimo s njima formirati prvo Sabor pa onda parlamentarnu većinu i vladu koja će nastaviti raditi ono što radimo četiri godine, a što se naročito u zadnjih godinu dana itekako vidi - Hrvatska koja raste, napreduje i ima jednu od najviših stopa rasta u cijeloj uniji. Mi sa HDZ-om ovakav kakav je ne možemo niti želimo. Kakav bi HDZ u nečijoj mašti trebao biti i kakav će jednog dana možda biti to je nešto sasvim drugo. Za nas je prijedlog (o trojnoj vladi) neodrživ i meni je nevjerojatno da bi ljudi iz Mosta, a naročito oni koji su osnovali Most na platformi otpora HDZ-u na lokalnoj razini, to prihvatili.

>> Karamarko: Vlada provodi puzajući državni udar, to je katastrofa

>> Predsjednica mora spriječiti scenarij državnog udara

Komentara 117

Avatar juricamesko
juricamesko
16:59 12.12.2015.

Zoran Milanović je izveo golopirajući udar na demokraciju u Hrvatskoj.o tome šute svi mein stream mediji pod kontrolom režima.nagledali smo se ovih dana razbijanja Mosta,kupovanja i trgovanja,ucjenjivanja pojedinih osoba. o sigurnosnom problemu nazvanom Mirko Rašković ne treba niti govoriti.sav taj nemoral ,svu tu korumpiranost ne da nitko ne istražuje već se svi boje govoriti o tome. Milanović je u svoja kola upregao represivni aparat od obavještajnih službi,policije do DORHA. da je HDZ ovako javno kupovao Bandića,Petrinu,Prgometa i SDSS sve bi novinske naslovnice vrištale :skandal,ostavka, sve bi tv kuće u svojim informativne emisije dovodile analitičara koji bi sipali žuč i otrov.sada ni riječi od GONG-a,nevladinih udruga,poznatih osoba.nigdje Puhovskog,Cipeka,Rimca i ostalih branitelja demokracije.opet postajemo korumpirana crna rupa Evrope.

AR
aristip
16:56 12.12.2015.

Bojim se da je ova Vlada bila mnogo korumpiranija čak i od one Sanaderove. Na tisuće uhljeba u javnim poduzećima, u vrijeme dok energenti svugdje u svijetu pojeftinjuju u Hrvatskoj su skuplji nego ranije, posebno plin - zašto, tko se ugradio ??

Avatar Cinco
Cinco
16:52 12.12.2015.

Milanović vodi sdp k'o Sanader, a klika mu sva s.anja odobrava. HDZ se nije dovoljno reformirao. Ipak najbolja opcija trenutno je IFO institut+DK+ Most

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije