Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv na sastanak

HDZ odgovorio Mostu: Moramo se konzultirati s koalicijskim partnerima

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
03.12.2015.
u 17:54

"HDZ mora o tome obaviti konzultacije sa svojim koalicijskim partnerima iz Domoljubne koalicije", poručili su kratko za Hinu iz HDZ-a.

HDZ je poručio kako mora obaviti konzultacije s koalicijskim partnerima prije nego što odgovori na poziv koji je Most uputio čelnicima HDZ-a i SDP-a na zajednički sastanak u ponedjeljak, a zasad s tim u vezi nije se mogao dobiti odgovor SDP-a.

Most nezavisnih lista, nakon jutrošnjeg neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskoga sabora, pozvao je čelnike koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne. Poručio je i kako će – ako se odazove samo jedna strana – samo s njom nastaviti razgovore o sastavljanju reformske Vlade.

"HDZ mora o tome obaviti konzultacije sa svojim koalicijskim partnerima iz Domoljubne koalicije", poručili su kratko za Hinu iz HDZ-a.

>>Most pozvao SDP i HDZ na sastanak: Ako se odazove samo jedna strana, samo s njom nastavljamo pregovore o Vladi!

>>Petrina: Podolnjak je za kandidaturu znao još u Uredu predsjednice

Komentara 111

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:07 03.12.2015.

I bez vlade nam je isto u državi

Avatar juricamesko
juricamesko
18:03 03.12.2015.

još uvijek mislim da je za Hdz najbolje neka puste da Most i peradarska koalicija sastave vladu. niti Milanović i ekipa imaju namjeru provesti bilo kakvu reformu ,niti će Most moći izdržati s Sdp više od godinu dana. nije Hdz niti devedesetih pristajao na ucjene pa zašto bi na ove diletantske Mostove.

AJ
ajmo
18:06 03.12.2015.

Karamarko dajte ih ostavite neka naprave Vladu i tako neče dugo a ovom Psihijatru treba kolega.Most mi liči na Doktora i pacijente.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije