Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'priča nije završena'

Grčić: Hrvatska javnost će prepoznati da je figa u džepu bila na drugoj strani

Branko Grčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.12.2015.
u 11:33

– I to je naravno ono što nas žalosti. I to je ono što će sigurno hrvatska javnost u cijelosti prepoznati – dodao je.

Na današnjoj svečanosti obilježavanja završetka radova na zagrebačkim studentskim naseljima Stjepan Radić i Cvjetno naselje, potpredsjednik Vlade Branko Grčić komentirao je jučerašnje preokrete na političkoj sceni.

– To su takve pojave u politici koje podsjećaju na manipulaciju. Ja to moram reći vrlo otvoreno. Ključni argumenti za to su da smo mi kao predstavnici koalicije Hrvatska raste bili vrlo otvoreni i iskreni. Da smo cijeloj priči pristupili na jedan vrlo korektan i susretljiv način. Da se gospodin Milanović odrekao funkcije premijera radi suradnje s MOST-om. I da smo vrlo jasno kandidirali gospodina Petrova za premijera. Da su svi naši partneri jučer ujutro na konzultacijama to jasno iskazali, što otklanja bilo kakvu sumnju u bilo kakve skrivene namjere – istaknuo je Grčić te napomenuo kako je figa u džepu očigledno bila na nekoj drugoj strani.

– I to je naravno ono što nas žalosti. I to je ono što će sigurno hrvatska javnost u cijelosti prepoznati – dodao je.

Na pitanje koja je budućnost koalicije Hrvatska raste Grčić je rekao kako smatra da priča ipak još nije završena.

– Pričekajmo daljni razvoj događaja, vrijeme nas je naučilo ovih dana da su preokreti u jednom danu mogući tako da... Vidjet ćemo što će biti i da li će se naši potencijalni partneri, Mostovci, držati određnih principa koje su sami postavili. Dakle, nismo im ih mi nametnuli, nego su ih sami postavili, a vidim da su ih spremni kršiti – zaključio je Grčić te dodao kako ne želi špekulirati hoće li vlada Domoljubne koalicije i MOST-a biti stabilna.

>>Milanović: Ključno je pitanje tko je mandatar? Tko je donio potpise i za koga?

Komentara 64

CA
cavecanem
11:41 23.12.2015.

nema povratka na staro gospon grčić

DR
drugPlenky
11:41 23.12.2015.

Grčiću ti četiri godine držiš figu u džepu Hrvatskoj, ali eto sad je gotovo, svršili ste

BU
Bulaba
11:43 23.12.2015.

Nije ni čudo da je SAO Krajina propala ako im je Branko Grčić organizirao postavljanje balvana, hahaha. Vaso Brkić ide u Ameriku i preuzima položaj Alexa Brauna, Alex Braun prelazi u Apis gdje će raditi kao portir, Milanović prelazi u švicarski sanatorij gdje će raditi kao model za eksperimente, a gdje ćeš nam ti, Brane? Kod Save Štrpca kao organizator izrade spiskova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije