Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pozvan, nije pozvan'

Drago Prgomet u pravu, MOST ga je ipak zvao na sastanak

Drago Prgomet
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
21.11.2015.
u 20:33

Iako je Drago Prgomet na svom Facebook profilu objavio kako će sudjelovati na sutrašnjem sastanku MOST-a u Zagrebu, iz MOST-a su ga ubrzo demantirali.

Budući saborski zastupnik Mosta i primoštenski načelnik Stipe Petrina rekao je za RTL Danas da je zaključak prošlotjednog sastanka na Plitvicama  da se Drago Prgomet pozove na sutrašnju klauzuru u Zagrebu

"Ja ne znam je li pozvan, ali znam da je zaključak zadnjeg sastanka, tog u Plitvicama, bio da se zove. I ja ne vidim razloga da zašto on ne bi došao ako smo se već tako dogovorili", kazao je Stipe Petrina.

Podsjetimo, iako je Drago Prgomet na svom Facebook profilu objavio kako će  sudjelovati na sutrašnjem sastanku MOST-a u Zagrebu, iz MOST-a su ga ubrzo demantirali.

- Gospodin Drago Prgomet samoinicijativno je poslao poruke članovima Nacionalnog Vijeća i saborskim zastupnicima, te je sam sebe pozvao na sutrašnji sastanak Mosta nezavisnih lista. Međutim, on se svojim nedavnim postupcima koji su bili potpuno neusuglašeni s Nacionalnim vijećem Mosta nezavisnih lista sam isključio iz tog tijela te je slijedom toga donesena odluka da će se s gospodinom Prgometom razgovarati tek nakon završetka pregovora.

Drago Prgomet nažalost nastavlja nametati svoje stavove i postupke ostalim članovima Mosta, ali bez obzira na to Nacionalno vijeće i saborski zastupnici držat će se svoje odluke da ga saslušaju isključivo nakon završetka pregovora, iako gospodin Prgomet trenutačno postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta, poručuju iz Mosta.

>>Drago Prgomet objavio da dolazi na sastanak MOST-a, oni ga demantirali: Sam je sebe pozvao

Ključne riječi

Komentara 168

IV
ivomarjanovic28
21:01 21.11.2015.

vaznija vijest treba biti smrt darka pajcica u vukovara i smrt majke josipa jovica prvog poginulog hrvatskog branitelja .

DU
Deleted user
20:48 21.11.2015.

Ako ga nije pozvalo Nacionalno Vijeće Mosta znači da ga je netko drugi iz Mosta obavijesti, što opet znači da imaju još krtica u svojim redovima. Malo mi je ovaj Petrina sumnjiv. Već je par puta davao izjave koje je kasnije modificirao.

Avatar BraBar
BraBar
20:49 21.11.2015.

Ponovni pokusaj VL-a da od Trojanskog konja uz pomoc rezervnog Trojanskog konja Stipe Petrine, pretvore Dragu Prgometa u bezgrjesnog sveca sve s ciljem razbijanja mosta. Uzput, za primjetiti je da VL ne dozvoljava komentiranje clanka o smrti Darka Pajicica. Zasto? Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije